duminică, 2 septembrie 2012

Omul care este

Sunt convins că vă place George Clooney, chiar dacă nu sunteți femeie și sunteți invidios că a fost votat de două ori cel mai sexy bărbat de pe Planetă. Eu vă propun aici să vă uitați la George Clooney omul. Care este conștient de faptul că nu numai că îl știu mai multe milioane de oameni decât pe președintele lui din America, dar că și îl plac mult mai multe milioane decât pe cel mai puternic om al aceleiași Planete.

Într-un interviu de o oră și un sfert, Clooney a oferit unui grup de studenți la actorie o introspecție a propriei personalități. Interviul, subtitrat în românește, a putut fi urmărit pe canalul MGM. Pentru cei interesați, îl postez aici numai în engleză. 


La un moment dat, vorbind despre eforturile sale de rezolvare a unor mari drame umane, cum a fost genocidul din Darfour, George Clooney a mărturisit că este dezamăgit de lipsa de rezultate ale acelor eforturi. De ce? întreabă profesorul ce îi lua interviul. Pentru că, a aduce la cunoștința publicului existența unei situații nu echivalează cu rezolvarea acelei situații. Deși cei responsabili se ascund mereu sub pretextul că nu au știut. Pentru că, dacă ar fi știut...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu