duminică, 3 ianuarie 2016

O inimă oprită

Colonelul inginer de aviație Mircea Bucur a făcut 90 de ani în septembrie 2015 și un infarct miocardic în ajunul Crăciunului 2015. În ajunul Anului Nou 2016 a făcut primul stop cardiac, iar astăzi, 3 ianuarie 2016 l-a făcut pe ultimul, cel după care inima lui a refuzat să mai repornească.


De la infarct și până la ultima lui suflare, colonelul inginer Mircea Bucur, veteran de război, s-a aflat sub atenta și competenta îngrijire a unor medici, asistente și infirmiere din Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei, din București, centru comandat de domnul colonel doctor Ionel Droc.
Colonelul inginer Mircea Bucur, care a avut mintea limpede și activă până la ultimul stop cardiac, precum și eu, urmașul lui, am fost profund impresionați de dăruirea și eforturile oamenilor din acest centru, pe timpul sărbătorilor de iarnă. De Crăciun și de Anul Nou, aceștia, pur și simplu, au pus suflet și pricepere pentru a-l ține pe tatăl meu în viață, atât cât a fost omenește posibil. După care, i-au încredințat sufletul bunului Dumnezeu, pentru dreaptă evaluare și valorizare în Ceruri.
Mulțumesc frumos pentru astea toate, dragi cardiologi cu inimi imense!



2 comentarii:

  1. Condoleante Hari! Sincere condoleante!

    RăspundețiȘtergere
  2. ”Copile, tu să ai ştiinţă
    Am fost un tată cu credinţă.

    Dar fă-mi, te rog, o bucurie
    La cimitir, de vii la mine
    Să-mi zici ca în copilărie
    TĂTICULE, mi-e dor de tine!”
    Marin Sorescu

    RăspundețiȘtergere